« Takaisin

27.11.2017

”Meillä on ideoita, joita pystytään toteuttamaan”

Pääluottamusmies Petteri Männistö on kokkolalainen 29-vuotias ammattiosasto 308:n puheenjohtaja, joka työskentelee kuorma-automekaanikkona Wetteri Power Oy:llä.

– Odotan Teollisuusdemareilta uudistumista. Sd-ryhmän jäsenistössä on viime vuosien aikana tapahtunut uusiutumista. Meillä ex-Metallin Vaasan piirissä on esimerkiksi paljon tuoreita liittokokousedustajia. Toivon sitä kautta verkostoitumista, koulutusta ja konkreettisia toimia työntekijän aseman parantamiseksi.

– Kokoonnuimme Teollisuusliiton demarinuorten ja sitoutumattomien kanssa viikonlopuksi perehtymään työväenliikkeen arvomaailmaan ja miettimään yhdessä kampanjoista esimerkiksi eriarvoisuuden torjumiseksi. Maailmanparannus onnistuu ryhmän kautta myös kunnallisella ja valtakunnallisella tasolla. Kaikki pitäisi saada mukaan osallistumaan.

– Olen mukana Teollisuusdemareissa, koska tämä ryhmä vastaa parhaiten omaa arvomaailmaani. Työväenyhdistyksenä voimme ajaa tasavertaisempaa ja parempaa työelämää työntekijöille. Tämä ryhmä tekee konkreettisia toimia ja suunnitelmia. Meillä syntyy realistisia ideoita, joita pystytään myös toteuttamaan.