« Takaisin

25.11.2017

”Nuorten pitää antaa loistaa”

– Ryhmätoiminnalta toivon lisää näkyvyyttä. Kun on isompi liitto, on mahdollisuus ottaa vahvemmin kantaa asioihin ja myös tulla kuulluksi. Sanoisin, että nyt se on pakkokin, kun meitä kerran on paljon. Joukossa on varmasti myös hyvin sanavalmiita ihmisiä, joten pidetään lippu korkealla.

– Teollisuusdemareiden pitää tehdä hyviä ja vastuullisia linjauksia ja yhteistyötä erilaisten organisaatioiden kanssa. Esimerkiksi Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK on yksi niistä organisaatioista, joita pidän hyvin tärkeinä.

– Sekin täytyy ottaa huomioon, että liitossa on monenlaisia ja monen kokoisia työpaikkoja. Lisäksi meillä on paljon työttömiä, joihin pitää kiinnittää enemmän huomiota. Työttömät täytyy pitää mukana.

– Nuorten osalta toivon, että heidän annettaisiin päästä esiin ja loistaa. On kuunneltava, mitä heillä on sanottavanaan.

– Uskon, että hioudumme hienosti yhteen, eikä tule mitään turhia raja-aitoja. Itse olen yrittänyt olla jo rohkeasti monessa mukana ja hyvin on mennyt. Onko se ollut sitä demareiden kantavaa voimaa, eli sitä, että pidämme toisistamme huolta.

33-vuotias Veera Hakanperä on leikkaaja tekstiili- ja muotialan yrityksessä Mia-Tuote Oy:llä Tampereella.