« Takaisin

15.11.2017

Päätös uudesta liitosta tehtiin viime keväänä

Päätös Teollisuusliiton perustamisesta tehtiin toukokuussa 2017 entisen Metalliliiton liittokokouksessa Helsingin Messukeskuksessa. Samaan aikaan Teollisuusalojen ammattiliiton TEAMin ja Puuliiton valtuustot tekivät päätökset omien liittojensa lakkauttamisesta ja kehottivat ammattiosastojaan hakemaan Teollisuusliiton jäsenyyttä.

Kolmen liiton ensimmäinen yhteinen liittokokous alkaa tiistaina 28.11.2017 Tampere-talolla. Kokouksessa valitaan liiton johto, puheenjohtaja ja kolme varapuheenjohtajaa, sekä hallitus ja valtuusto. Liittokokous päättää myös liiton strategiasta seuraavaksi viideksi vuodeksi. Strategiaa käsitellään myös liiton valtuustossa ensi keväänä. Strategiassa asetetut painopisteet ohjaavat liiton toimintaa tulevina vuosina.