« Takaisin

8.2.2019

Anna ääni vapaudelle

Vapaiden valtakunnassa ei haluta rakentaa riitaa, sillä esteet ylitetään rakentamalla siltoja.

Vapaiden valtakunnassa ollaan vapaita sanelusta, pakkolaeista ja tyhjistä lupauksista. Vapaiden valtakunnan Suomessa jokainen voi elää palkallaan ja olla työstään ylpeä, vapaana pelosta, epävarmuudesta ja kiristyksestä, eikä työttömyydestä rangaista.

Eduskuntavaaleissa annamme äänemme ehdokkaille ja puolueille, jotka haluavat seistä rinnallamme puolustamassa vapauttamme. Vapautta järjestäytyä, sopia työehtosopimuksista ja vaikuttaa työelämän lakeihin.

Me äänestämme ehdokkaita, jotka ajavat sellaista Suomea, jossa jokainen voi elää palkallaan, vapaana mielivaltaisen irtisanomisen pelosta. Meidän edustajamme eivät ratkaise asioita pakkolaeilla tai leikkureilla, vaan sopimalla.

Tutustu Vapaiden valtakunta -kampanjaan ja anna äänesi vapaudelle. Muista myös ilmoittautua tukijaksi.