« Takaisin

10.6.2020

“Halu vaikuttaa asioihin sai lähtemään mukaan”

Satu Heijari on 38-vuotias päätoiminen osaston luottamusmies/työsuojeluasiamies sekä 1. varatyösuojeluvaltuutettu Valmet Automotiven tehtaalla Uudessakaupungissa ja Teollisuusliiton hallituksen jäsen. Miksi Satu lähti mukaan Teollisuusdemareihin?
”Olen kokenut, että tässä porukassa pystymme yhdessä vaikuttamaan. Minua ei varsinaisesti kukaan pyytänyt ryhmätoimintaan mukaan, mutta halu vaikuttaa asioihin sai lähtemään mukaan. Se, että tämä ryhmä on juuri minun ryhmäni, on ehkäpä osittain vanhemmiltani perittyä. Valinta tuli vähän kuin automaattisesti. Liittokokousvaaleihinkaan minua ei kukaan kysynyt lähtemään ehdokkaaksi, vaan ilmoitin itse kiinnostuksestani, koska moni työkavereistani sitä ehdotti edellisten vaalien aikaan. Tämä on loistava porukka, jonka kautta on myös löytynyt ystäviä.”