« Takaisin

17.8.2020

”Parasta ja mielekkäintä koko ay-toiminnassa on tämä ryhmä, mihin saan kuulua.”

Jarmo Markkanen on liiton valtuuston puheenjohtaja ja Hydnum Oy:n pääluottamusmies sekä Muhoksen kunnanvaltuuston 1. varapuheenjohtaja. Miten Jarmo päätyi mukaan?

”Minä olen saanut seurata politiikkaa jo pienestä pojasta lähtien. Jo edesmennyt isäni toimi kuntapolitiikassa demariedustajana ja äitini demarien naisjaostossa.

Mielestäni tärkein asia mistä pidän itsekin kiinni niin kuntapolitiikassa kuin teollisuusdemareissakin, on oikeudenmukaisuus ja se, että pidetään kaikista huolta.

Olen toiminut pitkään pääluottamusmiehenä ja siitä harppaus kuntapolitiikkaan oli oikeastaan todella helppoa. Luottamusmiehenä sitä pyrkii ajamaan jäsenien etuja parhaalla mahdollisella tavalla ja taas kuntapolitiikassa kuntalaisten asioita oikeudenmukaisesti eli jollain tapaa samanlaista työtä molemmat.

Toimin ennen fuusiota Teamin valtuuston puheenjohtajana ja Oulu-Lapin demariryhmän puheenjohtajana. Olen saanut jatkaa tätä työtä nyt Teollisuusliiton valtuuston puheenjohtajan roolissa kuin myös teollisuusdemarien Oulu-Lappi-alueryhmän puheenjohtajana.

Parasta ja mielekkäintä koko ay-toimessa on tämä ryhmä, mihin saan kuulua. Tässä ryhmässä on saanut tutustua aivan huippukivoihin ihmisiin ja hyvin monesta on tullut todella tärkeitä tukihenkilöitä ja hyviä ystäviä. Siitä kiitos kaikille.

On jotenkin uskomatonta, että saan osallistua liiton hallituksen sd-ryhmän, valtuuston sd-ryhmän kuin myös Oulu-Lapin Teollisuusdemarien ryhmän toimintaan. Näissä kaikissa tuntee olonsa kotoisaksi.

Olemme Teollisuusliiton tärkein ja vaikutusvaltaisin ryhmä!”