« Takaisin

1.10.2020

”Päivääkään en ole katunut, että lähdin mukaan teollisuusdemareiden ryhmätoimintaan”

Jarmo Mäkinen toimii luottamusmiehenä vantaalaisessa Neles Finland Oy:ssä ja on liiton valtuuston varajäsen.

”Ensi kosketukseni sain Teollisuusdemareihin jo Metalliliiton ajoilta. Vuonna 2012 minut houkuteltiin mukaan liittokokousvaaleihin ja siitä lähti ay-aktiivin ura räjähtäen nousuun. Ei tavinnut kuin kysyä.. 😊

Niistä ajoista aktiivit ryhmässämme eivät ole vähentyneet. Aktiiveja on tullut koko ajan lisää liittofuusionkin johdosta, mikä vahvistaa ajatustani siitä, että aktiivisuutta tarvitaan palkansaajakentällä.

Tukea teollisuusdemareiden ryhmästä olen saanut aina. Ryhmästämme löytyi nopeasti kokeneet luottohenkilöt, joihin on voinut ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa ja melkeinpä milloin vain.

Teollisuusdemarina olen saanut paljon erilaista koulutusta, mikä auttaa toimimaan vahvempana edunvalvojana omalla työpaikallani sekä kunnassani. Pystyn nyt myös tukemaan ja neuvomaan muita. Koulutuksista on hyötynyt itseni lisäksi edustettavani työpaikalla.

Olen tyytyväinen, että ryhmätoiminnasta voidaan taas puhua avoimesti, eikä sitä tarvitse piilotella tai suhmuroida taustalla. Avoimuus on yksi avaintekijä kohti vahvempaa edunvalvontaa.

Päivääkään en ole katunut, että lähdin mukaan teollisuusdemareiden ryhmätoimintaan. Aktiivisuuteni on kuitenkin vielä noususuunnassa ja vain taivas on rajana.”