« Takaisin

18.12.2020

”Haluan antaa panokseni yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa ja olla mukana huolehtimassa myös sitä kautta yhteisistä asioistamme”

Sanna Järvinen on tuotantotyöntekijä ja aktiivinen Teollisuusdemari Siilinjärveltä

”Minulla ryhmätoiminta on kulkenut mukana eri tasoilla pitkän aikaa ja läpi kahden liittofuusion. Se on tuonut mukanaan paljon mielenkiintoista vakavienkin asioiden ympärillä. Monia asioita on syvällisestikin mietitty yhdessä, emmekä aina ole olleet kaikesta samaa mieltä mutta se ei ole vähentänyt yhteishenkeä!

Hauskojakin hetkiä on myös ollut monia.

Ryhmätoiminta on tuonut vuosien varrella mukanaan hyviä uusia ystäviä eri puolilta Suomea. Arvostan näitä ihmissuhteita kovasti.

Viime vuosina ryhmätoiminnan merkitys on muuttunut tärkeämmäksi myös osastoissa ja se olisikin hyvä muistaa jatkossakin.

Ammattiliiton ryhmätoiminnan kautta on kiinnostukseni herännyt myös enemmän paikallistasolla. Se kuinka asioista päätetään omassa kotikunnassa, vaikuttaa suuresti myös oman perheeni arkeen ja siksi haluan olla mukana myös kuntani puolueyhdistyksen toiminnassa. Olen asettunut ehdolle tuleviin, kevään 2021 kuntavaaleihin, sillä haluan antaa panokseni yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa ja olla mukana huolehtimassa myös sitä kautta yhteisistä asioistamme.

Hienoihin kokemuksiini kuuluu myös eduskuntavaalien kampanjaporukassa oleminen, kaikessa tekemisessä oppii uutta.

Suosittelen, lähde ennakkoluulottomasti porukkaan mukaan!”