TÄTÄ ME OLEMME

 

Me Teollisuusdemarit olemme vahvin ja suurin Teollisuusliitossa vaikuttava ryhmä. Olemme jäsenaktiivisuudesta kumpuava liike, joka tarjoaa teollisuuden duunarille väylän parantaa työ- ja palkkaehtojaan sekä yhteiskunnallista asemaansa.

 

Innostamme ihmisiä toimimaan yhdessä antamalla toivoa paremmasta, hakemalla yhteiset tavoitteet ja toimimalla niiden puolesta.

 

Teollisuusliiton demariryhmä on solidaarinen ja tukee piirissään olevia ihmisiä, eikä jätä ketään yksin. Ryhmä toimii demokraattisesti. Tiedostamme, että olemme joukkoliike. Olemme aina heikomman puolella vahvemman mielivaltaa vastaan.

 

Olemme innovatiivisia ja kehitämme jatkuvasti jäsenlähtöisiä toimintamalleja. Olemme edelläkävijöitä koko ay-liikkeessä. Parannamme osallistumisen malleja aktivoimalla jäseniä yhteistoimintaan.

 

Olemme osallistavia ja luomme edellytykset toimintaan esimerkiksi kouluttamalla ryhmän jäseniä sekä tukemalla yksilön kasvua ryhmässä. Tarjoamme ryhmän jäsenyyttä aktiivisesti sovittua toimintamallia hyväksikäyttäen.

 

Olemme ryhmä, johon olet tervetullut.

 

Tavoitteemme vuosille 2018-2023 löydät tästä STRATEGIA

Tutustu toimintaamme

Tutustu toimintaamme työpaikoilla, ammattiosastoissa, seuturyhmissä, alueilla sekä liiton ja työttömyyskassan hallinnossa.

Toimintaohjeemme löydät tästä Toimintaohje.

Meidän joukkue

Teollisuudemarit on mukana vaikuttamassa kaikissa Teollisuusliiton elimissä. Edustajamme liittohallituksessa, liittovaltuustossa ja eri vaalipiireissä löydät klikkaamalla kyseistä otsaketta.

Liiton hallitus »
Liiton valtuusto »
Vaalipiirit, alueelliset »
Vaalipiirit, valtakunnalliset »

Liittokokousvaalit

Teollisuusliiton ensimmäiset liittokokousvaalit pidetään 2023. Niiden lähestyessä näille sivuille tulee oma vaalisivunsa. Jos vaalityö tai ehdokkaaksi lähteminen kiinnostavat, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Teollisuusdemarien tunnus ja logo

Alta löydät Teollisuusdemarien tunnuksen ja logon eri versioita käytettäväksi painotuotteissa ja verkossa. Tutustuthan myös graafisiin ohjeisiin. Lisätietoja niiden käytöstä antaa tarvittaessa viestintäpäällikkö Kirsi Törmänen, 020 774 1230 tai 040 500 1603, kirsi.tormanen@teollisuusliitto.fi.

Teollisuusdemarien graafinen ohjeisto

Teollisuusdemarien tunnus ja logo painotuotteisiin PDF

Teollisuusdemarien tunnus ja logo verkkokäyttöön PDF

Teollisuusdemarien kaksirivinen tekstilogo painotuotteisiin PDF

Teollisuusdemarien kaksirivinen tekstilogo verkkokäyttöön PDF